Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető szerepet játszik az Internet alapú üzletvitel jövője és a valódi internetes gazdaság alapjainak lerakása szempontjából.
Cégünk elkötelezett a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, valamint az egyén személyes adatvédelemhez való jogának elismerése mellett.

Hozzájárulás

Jelen webhely igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban leírt módon összegyűjtsük és felhasználjuk adatait. Adatvédelmi irányelveink módosítása esetén a változásokat közzétesszük ezen az oldalon.

Az összegyűjtött személyes adatok felhasználása és rendeltetése

Webhelyeinken kizárólag az Ön engedélyével tároljuk személyes információit. Ezekhez az információkhoz akkor jutunk hozzá, amikor Ön regisztrációt hajt végre, ügyfelet vagy projektet regisztrál, sms-t küld stb.

Az ilyen információkat kizárólag az Ön kifejezett engedélyével, illetve a vonatkozó jogszabályok előírásait betartva osztjuk meg bármely harmadik féllel. Az információkat egyedül az alábbiakban leírt célokra használjuk fel.

Részletek


1. Milyen információkat gyűjtünk és miért?

IP-címek

Az IP-címeket problémák diagnosztizálása és webhelyünk adminisztrálása során, valamint demográfiai információk gyűjtésére használjuk fel. Az oldalunkat felkereső látogatók esetében kizárólag a domain nevet észleljük - az e-mail címet nem. Az e-mail címet csak akkor látjuk, ha Ön valamelyik űrlap kitöltése során megadja azt nekünk, vagy elektronikus levelet küld részünkre.

Cookies

Az úgynevezett "sütik" segítségével személyre szabott tartalmat továbbítunk, mentesítjük ügyfeleinket jelszavuk ismételt megadásának terhe alól, nyomon követjük profiljuk tartalmát, valamint látogatóink webhely-használati szokásai szerint testre szabjuk oldalunk információkínálatát.

Felhasználói regisztráció

Regisztrált felhasználóinknak el tudjuk küldeni az általuk igényelt információkat.

E-mail címek

Ha megadja nekünk e-mail címét, elektronikus levélben tartjuk Önnel a kapcsolatot. Bármikor jogában áll az e-mail kommunikáció beszüntetését kérni.
Elektronikus levelezési alkalmazásának beállításától függően előfordulhat, hogy a rendszer automatikusan információkat továbbít Önről akkor, amikor elektronikus levelet küld cégünknek.

On-line felmérések

Felméréseink esetenként bizonyos demográfiai információk - irányítószám vagy működési ágazat - megadását írják elő. Ha az on-line felmérés kapcsolattartási adatokat gyűjt, ezek felhasználásával kizárólag akkor küldünk további információkat Önnek, amennyiben ezzel kapcsolatban a felmérés során megszereztük hozzájárulását. A hozzájárulás a későbbiekben bármikor visszavonható.

2. Linkek más webhelyekhez

Webhelyünk más oldalakhoz is tartalmaz linkeket. Cégünk nem vállal felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért illetve tartalmáért.

3. Kommunikáció beszüntetése

Ön bármikor kérheti cégünktől az e-mail kommunikáció beszüntetését.

4. Kérdések

Ha adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben - például szeretné ellenőrizni vagy frissíteni a rendszerünkben tárolt, Önre vonatkozó információkat - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Gajer Emese
+36 1 37 40 138
Kapcsolat
office@ingatlanarculat.hu